2019-10-17 08:21:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A rokonságot most nagy összefogás jellemzi

Napi horoszkóp október 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars trigont kap a Holdtól, ez bámulatos bátorságot, kezdeményező kedvet és vezető szerepet biztosít önnek. Ez egy olyan nap, amikor bátran cselekedhet megérzései szerint, mindenki csodálni fogja önt az őszinteségéért. Ideális alkalom új kapcsolat kezdeményezésére.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy nagyon sikeres pénzügyi tárgyalássorozat veheti ma kezdetét. A Mars a hatodik sorsterületén tartózkodik, ez munkahelyváltást is jelezhet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A mai nap igazán szórakoztatónak ígérkezik, ha vannak gyermekei, akkor velük tölti a nap nagy részét. Ha ön még nem családos, akkor új szerelmével tölti az időt és nem lesz hiány szenvedélyben sem.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold trigonba kerül a Marssal, ami az ön otthon sorterületén utazik át, ma rengeteget szorgoskodik otthon, barkácsolhat, vagy valamilyen hibát javíthat ki, vagy egész egyszerűen csak szebbé varázsolja otthonát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szellemi és intellektuális szempontból nagyon termékeny a mai nap, fizikai energiája is bőséges. Ha képes a perlekedő hangulatából visszavenni, vagy a túlzottan rámenős fellépéséből lefaragni, akkor tárgyalásaiban sikeresként könyvelheti el a mai napot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az uralkodó planétája, a Merkúr szerencsés fényszögekkel vonul át a harmadik sorsterületén, észjárása pengeéles és igen aktív. Mindenféle szellemi tevékenységre alkalmas a mai nap, felhasználhatja az időt kutató munkára, de nyilvános szereplésre is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr a második sorsterületén átvonulva lehetőséget biztosít önnek a pénzügyeit rendezni, vagy arról tárgyalásokat folytatni. Megfelelő időszak szerződések vagy jogi ügyek intézésére.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars kellemes fényszögben áll a Holddal, ez a fényszög remek vezetői képességgel ruházza fel önt. Pozitív hozzáállása megkönnyíti, hogy megszerezze mások támogatását.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a hetedik sorsterületén tartózkodik, érzelmileg most fogékonyabb mások igényére. Nem csak adja másoknak, de most ön is igényli az érzelmi támogatást, gyámolítást, leginkább szerelmi partnerétől.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a hatodik sorsterületén halad át, remekül fényszögelve a Marstól, ez megnöveli a teherbíró képességét és rengeteg irodai munkát fog elvégezni a mai nap folyamán. Energiáiból még marad kedvese számára is, mindkettőjük boldogságára.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold-Mars trigon az ötödik és kilencedik sorsterületének kedvez, lehet, hogy gyermekeivel, kedvesével együtt egy rövidebb utazáson vesznek részt, amikor is nagyon jól szórakoznak. Az is lehet, hogy beiratkozik egy nyelvtanfolyamra, hiszen ön mindig nyitott az új ingerek befogadására.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars-Hold trigon a családi kasszáját, pénzügyeit támogatja. A rokonságot most nagy összefogás jellemzi, közösen megbeszélik, hogy a megtakarított pénzüket, ami lehet örökség is, milyen módon lehetne befektetni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: